Instruktør teamet
 i
Gribskov Rottweilerklub

 
  
Jeanette Bhønix
 
 
Lyder navnet Jeannette er 60 år lever i Gilleleje med mine 2 labrador ved navne Lykke på 8 år Lulu på 6 år som er mor og datter.
Ud. Lydigheds træner i 2008, rally træner og dommer...
Har taget en del udd. Og kursuser inden for hunden verden..
Har undervist i rally, kropskontrol ( core træning ) her i klubben i 3 år.
Har fået mere og mere interesse indenfor kropskontrol ( coretræning.. inden for de sidste par år..
Arbejder kun med positiv træning, hvor jeg sætter hundesprog og kropssprog hos hundefører højt.
Tina Mie Mortensen

Første gang jeg forelskede mig i en hund var jeg 8 år. Det var min morbrors schæferhund ”Paw”, der stjal mit hjerte. Paw gav mig følelsen af samhøringhed, tryghed og ubetinget kærlighed. Stærke følelser – som alle hundeelskere kender – men som jeg ikke kendte til.

Jeg fik min første egen hund - schæferen Zenta - da jeg var omkring 13 år. Lidt over et år senere tog jeg alene afsted til dyrlægen og fik aflivet Zenta. Hun var allergiker. 

Zenta lærte mig bla. At man ”får” hund men kun i lånt tid. Det er op til os mennesker, hvad vi vil bruger vores hunde til, i den tid vi låner dem.

Siden har jeg været den stolte ejer af blandingshunde, schæferhund og rottweilere. 


I dag rummer mit hus... Min ægtemand (og følgesvend siden jeg var 15 år) Allan. 

Vores 2 (unge)voksne døtre plus en dertil kæreste. En kat og 4 skægagamer og så selvfølgelig mine højt skattede og elskede hunde. 

Catos på 9 år (Allans første træningshund) og Laica (lømmel) på 4 år.

Laica er den af mine hunde, der har lært mig mest. Hun er avlet til at være ”på” og det er hun. 

Hun er ikke en almandshund og hun kan være en ”kælling” med meninger. Hun er min soulmate og jeg nyder den tid, hvor jeg låner hende. Hun har desværre meget dårlige hofter, så vores tid sammen er virkelig til låns.


Da vi købte Catos, blev vi – kort tid efter -  en del af Helsinge rottweilerklub (Nu Gribskov rottweilerklub). De 9 år har bragt mange gode stunder og jeg har været en del af bestyrelsen de sidste 2 ½ år. 

I 2014 startede jeg på den 15 mdr. Lange uddannelse til eksamineret hundeinstruktør.

Jeg efterstræber altid, at kunne mere og blive bedre. Så jeg tager til mange foredrag samt på mange forskellige kurser.

Jeg tror på, at øvelse gør bedre. 

Jeg vil gerne gøre en forskel og jeg har altid hjertet med i, hvad jeg foretager mig.

Tina er igang med at uddanne sig som Nose Work instruktør gennem Hund & Træning. Hun er færdig uddannet primo efteråret 2018

Underviser i :
Hvalpe og unghunde
Hvedags Lydighed
Miljøtræning
Nose Work
Rikke Djurhuus Mogensen
Jeg er en kvinde af årgang 78, der er bosiddende i Rågeleje sammen med mine 2 dejlige drenge på henholdsvis 8 og 4 år, samt vores 2 rottweilere – Dasher på 6 år og Griba på 3 år.

Jeg er eksamineret instruktør og klikkerinstruktør, hvilket har giver mig en utrolig stor viden omkring bl.a. hundes aktiveringsbehov og de forskellige indlæringsmetoder. Jeg har taget 2 år af Adfærdsuddannelsen, men mangler ½ år, for at færdiggøre den.
Jeg har yderligere deltaget i den del kurser bla. med Runar Næss, Anders Hallgren, Vores-Hundecenter, Hund&træning, Hund&Harmoni, samt flere forskellige lydigheds-, spor- og forsvarskurser gennem Rottweilerklubben, Schæferklubben og DcH med anerkendte instruktører.
Jeg har også deltaget i en del kurser med den belgiske instruktør Ismaël de Vos, som vækkede min interesse til klikkertræningen.

Jeg træner primært hund ved brug af positive træningsmetoder og er stor tilhænger af brug af klikkertræning. Dog bruger jeg ikke klikkeren i min undervisning, med mindre kursisterne selv har bedt om det. Jeg ser helst at alle hunde bliver fremvist med en høj kvalitet af iver og glæde i deres lydighed. 

Hjemmeside: Kennel Djurhuus

Underviser i :
Hvalpe & Unghunde
Hverdags Lydighed
Prøvehold
Miljøtræning
Spor
Enetimer

 
Jesper Nielsen
Jeg har haft hund i snart 9 år og ditto været medlem af HRK.
Er den lykkelige ejer af Nuggi, som er mit et og alt. Igennem ham er åbnet sig en fascinerende verden med hundetræning.

Jeg fungere som figurantaspirant i klubben, min interesse for dette opstod ret spontant da klubben stod og manglede figuranter blev jeg kastet ud i det og har ikke set mig tilbage siden.

Har bestået hovedklubbens grundkursus og været på flere figurantsamlinger, og forsøger så vidt mulig at udvikle mig med nye ideer som metoder via kursus.
Min personlige tilgang til hundetræning samt forsvarsarbejde er at det skal foregå positivt og på hundens eget tempo og drive.

Jeg dyrker forsvarsarbejdet fordi jeg elsker at lege med hundene og arbejdet med deres forsvars og byttedrift er en spændende verden.

Underviser i :
Hvalpe & Unghunde
Hverdags Lydighed
Prøvehold
Miljøtræning
Spor
Gruppe C

Bibi Olsen

Underviser på ”Lømmelholdet”.
Jeg blev uddannet instruktør i 2015, og er igang med en uddannelse som adfærdsrådgiver, som jeg afslutter i 2020.
Jeg interesserer mig for, hvordan vi som hundeejere, giver vores hunde de allerbedste levevilkår, både i hverdagen og i træningen.
I træningen vægter jeg den belønningsbaserede tilgang, og arbejder bredt med både grundlæggende basiskompetencer, dagligdagskompetencer og kernekompetencer. Her ud over har jeg fokus på den korrekte stimulering og aktivering af hunden.
Jeg håber i løbet af sæsonen på, at kunne afholde nogle teoretiske kurser med forskellige emner, samt senere hen på året, at kunne tilbyde adfærdsrådgivning.
Privat lever jeg sammen med min dejlige hund Zita, som er 1 år, og som jeg har adopteret fra et shelter i Rumænien sidste år.

 

 

Line Kaa EhmsenBibi Olsen

Jeg har to herlige og vidt forskellige hunde, bestående af Saga: tibetansk spaniel på 5 år, og Dumle: labrador på 4 år. 
Jeg elsker at samarbejde og udvikle mig med mine hunde, og vi afprøver derfor også jævnligt alverdens forskellige discipliner inden for hundesporten. Selvom vi tit deltager på mange forskellige kurser, er vores største passion dog rally, hvor vi også ofte er at finde på konkurrencebanen.

Annette Haarkel


Underviser i:
Sportræning

Mere information kommer.

Louise Voigt


Hjælpetræner
Nose Work begynder

Mere information kommer.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite