Instruktør teamet
 i
Gribskov Rottweilerklub

 
  
Jeanette Bhønix

 
 
Lyder navnet Jeannette er 60 år lever i Gilleleje med mine 2 labrador ved navne Lykke på 8 år Lulu på 6 år som er mor og datter.

Uddannet Lydigheds træner i 2008, rally træner og dommer...
Har taget en del uddannelsere og kursuser inden for hunden verden..
Har undervist i rally, kropskontrol ( core træning ) her i klubben i 3 år.
Har fået mere og mere interesse indenfor kropskontrol ( coretræning.. inden for de sidste par år..

Arbejder kun med positiv træning, hvor jeg sætter hundesprog og kropssprog hos hundefører højt.
Tina Mie Mortensen

Første gang jeg forelskede mig i en hund var jeg 8 år. Det var min morbrors schæferhund ”Paw”, der stjal mit hjerte. Paw gav mig følelsen af samhøringhed, tryghed og ubetinget kærlighed. Stærke følelser – som alle hundeelskere kender – men som jeg ikke kendte til.

Jeg fik min første egen hund - schæferen Zenta - da jeg var omkring 13 år. Lidt over et år senere tog jeg alene afsted til dyrlægen og fik aflivet Zenta. Hun var allergiker. 

Zenta lærte mig bla. At man ”får” hund men kun i lånt tid. Det er op til os mennesker, hvad vi vil bruger vores hunde til, i den tid vi låner dem.

Siden har jeg været den stolte ejer af blandingshunde, schæferhund og rottweilere. 


I dag rummer mit hus... Min ægtemand (og følgesvend siden jeg var 15 år) Allan. 

Vores 2 (unge)voksne døtre plus en dertil kæreste. En kat og 4 skægagamer og så selvfølgelig mine højt skattede og elskede hunde. 

Catos på 9 år (Allans første træningshund) og Laica (lømmel) på 4 år.

Laica er den af mine hunde, der har lært mig mest. Hun er avlet til at være ”på” og det er hun. 

Hun er ikke en almandshund og hun kan være en ”kælling” med meninger. Hun er min soulmate og jeg nyder den tid, hvor jeg låner hende. Hun har desværre meget dårlige hofter, så vores tid sammen er virkelig til låns.


Da vi købte Catos, blev vi – kort tid efter -  en del af Helsinge rottweilerklub (Nu Gribskov rottweilerklub). De 9 år har bragt mange gode stunder og jeg har været en del af bestyrelsen de sidste 2 ½ år. 

I 2014 startede jeg på den 15 mdr. Lange uddannelse til eksamineret hundeinstruktør.

Jeg efterstræber altid, at kunne mere og blive bedre. Så jeg tager til mange foredrag samt på mange forskellige kurser.

Jeg tror på, at øvelse gør bedre. 

Jeg vil gerne gøre en forskel og jeg har altid hjertet med i, hvad jeg foretager mig.

Tina er igang med at uddanne sig som Nose Work instruktør gennem Hund & Træning. Hun er færdig uddannet primo efteråret 2018

Underviser i :
Hvalpe og unghunde
Hvedags Lydighed
Miljøtræning
Nose Work

Rikke Djurhuus Mogensen

Jeg er en kvinde af årgang 78, der er bosiddende i Rågeleje sammen med mine 2 dejlige drenge på henholdsvis 11 og 7 år. Vi har haft rottweilere siden 2005. Alle hundene har været vidt forskellige, trods samme race. Uden dem var jeg ikke kommet dertil hvor jeg er i dag, og de har været mine bedste læremestre. I dag har vi kun Fee, der er en rottweilertæve på 3 år. De sidste 2 år har vi kun haft en hund i huset, det har både sine fordele og ulemper. Fee er en udstationering fra Kennel Brandt-O, og hun er en helt unik støbning, og jeg er sikker på, vi får mange godt og lærerige oplevelser sammen. Jeg træner mange forskellige ting med Fee. Vi træner lydighed, spor, rally, nosework, også hygger vi os med en masse kropskontrol og sjove tricks. Jeg forventer, vi får taget en færdselsprøve i år.

Jeg er eksamineret instruktør og klikkerinstruktør, hvilket har givet mig en utrolig stor viden. Jeg synes det er vigtigt, man får den teoretiske viden med, når man påtager sig opgaven som instruktør, og ikke kun underviser ud fra erfaring med egen hund. Jeg har yderligere taget 2 år af Adfærdsuddannelsen, men mangler ½ år, for at færdiggøre den. I 2018 har jeg afsluttet hundemassøruddannelsen. Yderligere har jeg taget opdrætteruddannelsen i DKK, og lavet 2 kuld hvalpe, seneste i 2018. Jeg tager løbende kurser for at dygtiggøre mig, og følger med i den nyeste viden omkring hundetræning (som konstant er i udvikling). Jeg har deltaget i den del kurser bla. med Runar Næss, Anders Hallgren, Vores-Hundecenter, Hund&træning, Hund&Harmoni, Anja Christiansen, Lea Nor, Betina Sabinsky, Lone Fabricius Jørgensen samt flere forskellige lydigheds-, spor- og forsvarskurser gennem Rottweilerklubben, Schæferklubben og DcH med anerkendte instruktører. Jeg har også deltaget i en del kurser med den belgiske instruktør Ismaël de Vos, det var ham, som vækkede min interesse til klikkertræningen.

Jeg træner kun med bløde træningsmetoder, og er stor tilhænger af brug af klikkertræning. Jeg ønsker at dele ud af min viden, og give hund & ejer den bedste relation, hjælpe ejere med at forstå deres hunde bedre, til at få et godt og problemfrit liv sammen. I min undervisning, har jeg fokus på samarbejde og udvikling, fremfor prøveresultater. Hundene skal arbejde af iver og glæde, og ikke være bange for at fejle og få skæld ud. Jeg vil hellere have en glad og fræk hund, end en lydig hund, som bare ligger i kurven hele dagen. Det vigtigst er, at det skal være sjovt at træne hund - både for hund og ejer.

Jeg startede i Gribskov Rottweilerklub som instruktør føl i 2006, og har været en del af instruktør teamet siden. Jeg har yderligere siddet i bestyrelsen i 11 år. I Rottweilerklubben Danmark har jeg både været en del af Brugshunderådet, samt siddet i uddannelsesudvalget i 9 år. Hvilket har været utrolig inspirerende og lærerigt.

Jeg underviser i : Hvalpe, Unghunde, Hverdags Lydighed, Prøvehold, Klikkertræning, Rally, Kropskontrol, Miljøtræning, Spor, Enetimer, Hundemassage, samt afholder diverse kurser.

Hjemmeside:KennelDjurhuus http://www.kenneldjuhuus.minisite.dk/ )

 

Mvh. Rikke – april 2019

Jesper Nielsen
Jeg har haft hund i snart 9 år og ditto været medlem af HRK.
Er den lykkelige ejer af Nuggi, som er mit et og alt. Igennem ham er åbnet sig en fascinerende verden med hundetræning.

Jeg fungere som figurantaspirant i klubben, min interesse for dette opstod ret spontant da klubben stod og manglede figuranter blev jeg kastet ud i det og har ikke set mig tilbage siden.

Har bestået hovedklubbens grundkursus og været på flere figurantsamlinger, og forsøger så vidt mulig at udvikle mig med nye ideer som metoder via kursus.
Min personlige tilgang til hundetræning samt forsvarsarbejde er at det skal foregå positivt og på hundens eget tempo og drive.

Jeg dyrker forsvarsarbejdet fordi jeg elsker at lege med hundene og arbejdet med deres forsvars og byttedrift er en spændende verden.

Underviser i :
Hvalpe & Unghunde
Hverdags Lydighed
Prøvehold
Miljøtræning
Spor
Gruppe C

Bibi Olsen

Jeg blev uddannet instruktør i 2015, og er igang med en uddannelse som adfærdsrådgiver, som jeg afslutter i 2020.
Jeg interesserer mig for, hvordan vi som hundeejere, giver vores hunde de allerbedste levevilkår, både i hverdagen og i træningen.
I træningen vægter jeg den belønningsbaserede tilgang, og arbejder bredt med både grundlæggende basiskompetencer, dagligdagskompetencer og kernekompetencer. Her ud over har jeg fokus på den korrekte stimulering og aktivering af hunden.
Jeg håber i løbet af sæsonen på, at kunne afholde nogle teoretiske kurser med forskellige emner, samt senere hen på året, at kunne tilbyde adfærdsrådgivning.
Privat lever jeg sammen med min dejlige hund Zita, som er 1 år, og som jeg har adopteret fra et shelter i Rumænien sidste år.

Underviser på ”Lømmelholdet”. 

Mvh. Bibi - august 2018

 

 

Line Kaa Ehmsen

Jeg har to herlige og vidt forskellige hunde, bestående af Saga: tibetansk spaniel på 5 år, og Dumle: labrador på 4 år. 

Jeg elsker at samarbejde og udvikle mig med mine hunde, og vi afprøver derfor også jævnligt alverdens forskellige discipliner inden for hundesporten. Selvom vi tit deltager på mange forskellige kurser, er vores største passion dog rally, hvor vi også ofte er at finde på konkurrencebanen.


Mvh. Line - januar 2019


Annette Haarkel

 

Været træner + formand i schæferhunde klubben Kreds 5 i mange år. Træner og underviser nu i Nordsjællands eftersøgningshunde i Hundested Har tidligere trænet IPO + SL .
Min hund er internationale redningshund. Derudover er han Rally expert hund og SL2.

For nuværende arbejder jeg med min unge hund i rally,  spor, IPO + IRO,  ruinsøg og eftersøgning i skov m.v
 

Underviser i:
Sportræning

Mvh. Annette - januar 2019

Louise Voigt


Hjælpetræner
 


Lisette A Madsen
Jeg hedder Lisette, er årgang 73 og bor i Ålsgårde sammen med min mand og rullepølsen Cody, en welsh corgi cardigan.
Jeg er i gang med at læse til instruktør hos hund & træning. Hvis alt går vel er jeg færdig til november 2019
Jeg har haft store hunde hele mit liv, men for små to år siden stjal rullepølsen mit hjerte.
Jeg har prøvet lidt af hvert med Cody i hans korte liv. Vi har hyrder får, trænet maintailing, nosework, kropskontrol og lidt lydighed. Jeg udstiller også. Lige nu går vi på et C- hold i DCH, da det på sigt er planen, at jeg gerne vil prøve lidt konkurrence.
Jeg ligger vægt på positive træningsmetoder med klikker.  Jeg har en systematisk og trinvis tilgang til min træning. Jeg arbejder med delmomenter, inden hele øvelser kædes sammen.  Jeg bruger ikke klikkeren i min undervisning, med mindre kursisterne selv har bedt om det.

Underviser i :
Hvalpe
Unghunde


Mvh. Lisette - april 2019
Gurli Hinrup
Hjælpetræner
Klik her for at få dit eget GoMINIsite