Kandidater til bestyrelses- og suppleantvalg 2014
 
 
  • Gurli Hinrup - udtræder af bestyrelsen
  • Verner Petersen - ønsker ikke genvalg
  • Pia Porsby Madsen - ønsker ikke genvalg
  • Rikke Djurhuus Mogensen - modtager genvalg
  • Kirsten Nielsen -
  • Tonny Holmer - modtager genvalg

Nye kandidater til bestyrelsen:
  • Tina Mie Mortensen
  • Kristian Pedersen (suppleant)
  • Jesper Nielsen (suppleant)


 Nedenunder vil du kunne læse om kandidaterne!
 
Jesper Nielsen

Mit navn er Jesper Nielsen, jeg er 34 år og er uddannet automatikfagtekninger, til dagligt arbejder jeg for Novo Nordisk i Hillerød, hvor jeg er med til at sikre produktion af insulin penne igennem vedligehold og optimering af produktionsanlæg.

Jeg har været medlem af HRK i 7 år. Igennem mit hjertebarn Nuggi på 7 somre, har jeg fået kærlighed til vores fantastiske hunderace, jeg har et ønske om stille som kandidat til suppleant posten i klubben, da det for det første er på tide at jeg kommer på banen i klubben efter 7 års medlemskab :).

For det andet så vil jeg gerne være med til at sikre Helsinge Rottweiler klub som en mere drivende lokalforening af hovedklubben, vi skal blive ved med at være forgangseksempler for de andre lokalforeninger, være med til at skabe ideer og dele dem så vi sikre medlemmerne bliver i hovedklubben og lokalforeningerne.

Jeg vil arbejde for en bestyrelse som skal have en målsætning og at forblive den samme over en længere årrække og derved sikre et mere stabilt samarbejde kontinuerligt, og derved også sikre at flere fælles ideer bliver ført ud i foreningens øjemed.
 
Mvh
Jesper "figu" Nielsen.

 
Kristian Pedersen

Jeg er en ung mand 31 år.
Uddannet kleinsmed og kører nu som Gas boligmontør.
I hverdagen dyrker jeg ikke træningen mere :) men har fundet en ny "hobby" min hund Emma. Hun er alletiders bedste ven. Vi tilbringer meget tid stemmen ude, hjemme, på arbejde, og i haven.
Jeg fisker også en del rejser et par gange om året til Sverige, hvor vi så bor i telt et par dage.
Elsker bål og naturen :)
 
Jeg har det lidt svært i presset situationer og søger helst langt væk derfra. Jeg bryder mig ikke om at være ude at handle hvis der er mange mennesker eller gå igennem en gå gade. Eller hvis fokus er på mig. Jeg bryder mig ikke om at være midtpunkt i en forsamling jeg ikke kender (kom ikke til min egen fest da jeg blev Svend) Og har aldrig set Bilka.. Ja jeg har lidt psykiske problemer jeg også kæmper med i hverdagen.
Men ja jeg tror på at det, jeg er med i klubben her, hjælper mig med at komme ud og møde andre mennesker. Så jeg ikke gror fast derhjemme. Derfor melder jeg mig som suppleant :D
Mvh Kristian
 

Tina Mie Mortensen

Jeg hedder Tina og er, lige om lidt, 39 år. Jeg er gift med Allan på vores snart 12 år. Vi har dog været kærester siden jeg var 16 år. Vi har to voksne piger på 18 år og 20 år, der begge stadig bor hjemme.
Vores husstand rummer også vores 3 rottweilere, Adi på 10 mdr, Laica på 2 år og Catos på 7 år. Tøserne er mine træningshunde og Catos er farmands.                                                                                      

Hunde har altid haft stor plads i mit hjerte og siden jeg var 15 år, har jeg haft blandinger, schæferhund og rottweilere. Jeg har oplevet rigtig meget glæde med mine hunde og desværre også stor sorg i tabet af mine hunde.

Jeg er altid med på at lære nyt og vil også meget gerne lære fra mig hvis jeg kan.
Jeg syntes at man kan angribe forskellige problemstillinger fra mange forskellige fronter og at vores forskelligheder som mennesker, kun kan medføre en mangfoldighed, som vi alle kan nyde godt af. Dermed også sagt at, forskellige typer mennesker i bestyrelsen vil kunne give vores klub et større perspektiv.

Jeg stiller op til bestyrelsen fordi jeg selvfølgelig gerne vil gøre en forskel. Fordi jeg gerne vil stoppe med at sige; gad vide hvad der sker herfra? Til at sige; Hvordan kan jeg hjælpe vores klub videre herfra? Hvad virkede ikke og hvad skal der til af ideer for, at få det til at virke?

Jeg syntes, at det er super vigtig, at vores klub kan rumme forskellige hunde og deres forskellige ejere. At vi kan rumme den som gerne vil træne almindelig lydighedstræning men samtidig også den som gerne vil træne på et højere plan. Jeg syntes, at det er fint som klub, at vi gerne vil have brugsprøver som de endelige mål men at vi skal huske på, at der er mange måder man kan nå frem til målet.  

Hilsen Tina 

Tonny Holmer
 
Født 1968. Bosiddende i Slangerup med min kone Pia, og vores 2 børn. Vi har 3 hunde, 2 Jack Russel og en rottweiler.  

Jeg blev valgt ind som suppleant til bestyrelsen sidste år, og har brugt dette år til at få et bedre kendskab til brugshundesporten. Jeg har trænet jagt i mange år, og gør det stadig med stor iver. Har hund siden jeg var 15 år og trænet stående jagthunde lige siden. Så denne form er en hel ny og spændende måde at arbejde med min hund på.

Jeg tager aktivt del i foreningens arbejde og udvikling. Yderligere har jeg været rundt i forskellige klubber og deltaget i en del arrangementer gennem hovedklubben, som har givet mig et større kendskab til Rottweilerklubben Danmark. Jeg vil være med til forsat at udvikle forholdet mellem klub i Danmark og styrke kendskabet til Rottweilerklubben Danmark.

Jeg stiller op til bestyrelsen, fordi jeg mener, at det er vigtigt at søge indflydelse, der hvor man er – og fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Det er ufattelig spændende at være en del af en skabende proces, og jeg har den arbejdslyst, det kræver at være en del af den. Jeg vil bidrage til at forsat udvikle klubben til en brugshundeklub, hvor vi træner efter nye positive metoder. Samt skabe interesse for vores medlemmer til at deltage i vores lokale arrangementer igen.
 
Rikke Djurhuus Mogesen
 
Når jeg vælger at genopstille, er det fordi, jeg mener at kunne gøre en forskel – og også har lyst til at bruge ressourcer på det.
Helt basalt mener jeg, Helsinge Rottweilerklub trænger til et kærligt, men kraftfuldt spark, så vi igen bliver en prøve orienteret klub. Som det er nu, er der for meget stilstand, og for lang tid mellem vores prøver. Hvis vi vil have en levende klub, skal den skabes. Hvis vi fortsat skal have en brugshunderace, skal der arbejdes på det. Som det er nu, er det ikke godt nok. Det er en langsigtet proces, der skal i gang. Men en nødvendig proces, som jeg gerne vil tage del i.
Yderligere vil jeg arbejde for at få Rally bliver en del af Helsinge Rottweilerklub. Rally er en forholdsvis ny hundesport i Danmark, og kan trænes af alle uanset ambitioner og erfaring.
Jeg ser helst at alle hunde bliver fremvist med en høj kvalitet af iver og glæde i deres lydighed. Hvilket jeg mener vores klub skal gøre en ekstra indsats for at opnå. Det skal være sjovt at træne – både for hund og ejer!
Uddannelser og kurser er også en de ting, som skal videreudvikles til gavn for medlemmer, instruktører og figuranter. 
 
Man skal altid huske, det er os mennesker der vælger vores dyr,
og vi har forpligtet os til, at være der 100 % hele vejen gennem deres liv!

En kort præsentation af mig selv. Jeg er 35 år, har haft hund i 8 år. Jeg bor i Rågeleje sammen med mine 2 drenge Oliver på 6 år og Magnus på 2 år. Jeg er den heldige ejere af 3 rottweilere –  Dasher på 4 år og Griba på 1½ år som bor hos mig, og Simba på 8 år som bor hos mine drenges far. Jeg er igang med at uddanne mig til instruktør hos Vores-Hundecenter. Jeg sidder i Uddannnelsesudvalget i Rottweilerklubben Danmark, hvor jeg har ansvaret for kurser og uddannelser på Sjælland.
 
 
Med venlig hilsen
Rikke Djurhuus Mogensen

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite