Hvis du ikke har nogen erfaring med klikkertræning, er
dette kursus adgangsgivende til deltagelse til
holdet "leg og lær med klikkeren"
 
HVORDAN LÆRER MIN HUND BEDST?

KLIKKER KURSUS
Lørdag d. 16. febuar 2019
Kl. 9.00 - 12.00


På kurset vil der både være teori og praktisk træning.

​Hvad enten du vil have en sød og rar familiehund, eller en hund som klarer sig godt til prøve, vil du have stor glæde af, at sætte dig ind i indlæringsmetoder og principperne.

Når du har kendskab til de grundlæggende principper, vil det, give dig et andet syn på hundetræning. Du vil se hurtige resultater gennem glæde og leg, og du vil få et større kendskab til din hund.

Klikkertræning er effektiv positiv træning, og i opnår hurtigt resultater, fordi hunden, selv er en aktiv medspiller i træningsprocessen. Det er en træingsmetode, som udelukkende benytter sig af belønninger af den ønskede adfærd, hvilket resulterer i glade og arbejdsvillige hunde.

Med sit fokus på samarbejde mellem menneske og hund, giver klikkertræning hurtig indlæring og mulighed for, at arbejde mere i dybden med detaljer i øvelserne.

Klikkertræning hjæper dig til at få stabilitet og ro i jeres øvelser.

I klikkertræning lærer hunden at bruge hjernen, hvilket medvirkende til, at man får en mental træt hund, og derved mindsker de evt. problemer, som kan opstå i hjemmet. Og man får en hund, som ikke er stresset og forvirret.

​Når vi klikkertræninger anvender vi ikke vold, fysisk afstraffelse og andre hårdændede metoder, vi tager derimod udgangspunkt i hundens egne initiativer og former det ønskede slut resultat frem, ved at bygge træningen op i små momenter og belønner for hvert lille fremskridt. 
Deltagelse
Alle kan deltage, uanset erfaring og alder på hund og ejer.
OBS! oprettes ved min. 4 tilmeldingerSted
Gribskov Rottweilerklub, Ny Mårumvej 214, 3230 Græsted


Instruktør 
Rikke Djurhuus Mogensen


Pris:

Deltager gebyr kr. 100,- for medlemmer af Gribskov Rottweilerklub.

Deltager gebyr kr. 250,- for ikke medlemmer af Gribskov Rottweilerklub
(begrænset pladser)


Tilmeling:
Online tilmelding HERTilmeldings frist:

Lørdag d.9 febuar 2019Spørgsmål:
På mail til kenneldjurhuus@outlook.dk
eller tlf.: 29 43 63 79


Bonus: Når du først har kendskab til indlærings principperne, kan du også begynde at træne andre dyrearter f.eks. heste, katte, høns osv. 
 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite