Klikkertræning for begyndere
Lørdag kl. 10.00 - 10.45

 

Indskrivning: Lørdag d. 3/8 kl. 11.00
Se hvad du skal medbringe HER

Max 4 deltager

Varighed: 8 x 45 min

Dato'er: 3/8 , (fredag) 9/8, 17/8 , 24/8, 31/8, 7/9, (fredag) 13/9, 21/9
 
Tidspunkt: Lørdag kl. 09.00 - 09.45
Samt            Fredag kl.
​ 17.30 - 18.15

Instruktør: Lisette


Pris: Medlemmer af Rottweilerklubben Danmark kr. 350,-
Ikke medlemmer kr. 500,-

Tilmelding: Send en mail til Tina.m.mortensen@outlook.dk 

Klikkertræning - for begynder.
Holdet er for dig, der gerne vil prøve kræfter med klikkertræning.

Klikkertræning er en meget præcis og struktureret træningsform, som giver glade og samarbejdsvillige hunde. Hunden lærer at tænke selv og bliver aktivt deltagende i træningen - hvilket styrker dens selvtillid.

Der er fire hovedområder i klikkertræning er;

K= kontakt

L=leg

I= Initiativ

K= Kontrol (selvkontrol)

På holdet har vi fokus på at lære hunden at tilbyde adfærd - da hundens eget initiativ, er et vigtigt element i klikkertræning.

Vi arbejder med forskellige øvelse og lege, som styrker hunden evne og lyst til at byde ind med forslag.  Jo mere hunden belønnes for egne initiativer, jo sjover synes de, det er at være med og jo hurtigere går indlæringen.

Vi har fokus på, at belønne alt ønsket adfærd og vi ignorere uønsket adfærd.  Vi arbejder med trinsvis indlæring. Det vil sige øvelserne bliver delt op i små bidder, hvor vi øger vores kriterie i hundens tempo - det øger hundens lyst til at være med.

Vi bruger klikker på holdet, men har du ikke lyst til at klikke, kan du i stedet mundklikke eller sige en bestemt lyd, for at markere at det hunden gør, er rigtigt. 

Første træningsgang vil der være en lille teoretisk gennemgang inden vi går i gang.  Der vil efter behov, være dryp af teori i træningen.

Jeg prøver - så godt jeg kan, at nå et fælles afsæt, hvor alle kan være med, samt at differentiere undervisningen, således at der er øvelser og støtte i forhold til det trin, som den enkelte er på i træningen.

For at få et optimalt udbyttet af undervisningen, må der påregnes hjemmetræning.

 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite