Lømmelholdet - lørdag kl. 9.00 - 9.45

(Få gode råd, tips og tricks som fremmer et nært forhold mellem hund og ejer)

 

Lømlerne

Opstart lørdag d. 29. September 2018

Varighed:
8 x 45 min træning

Dato'er:
​ d. 29/9, 6/10, 13/10, 20/10, 27/10, 3/11, 10/11, 17/11 + afslutning d. 24/11

Tidspunkt: lørdag kl. 9.00 – 9.45

Sted: Gribskov Rottweilerklub
Ny Mårumvej 214
3230 Græsted

Instruktør:
Bibi Olsen

 

Pris:
Medlemmer af Rottweilerklubben Danmark kr. 400,-
Ikke medlemmer kr. 550,-

Formålet:
Kom og lær hvordan du kan gennem nærvær og forståelse kan, motivere og øge samarbejdet med din hund. Vi arbejder med trinvis indlæring, hvor hunden belønnes for initiativ - dette fundament er vejen til succes med din træning.
 
Træningen er baseret på, at hundeejeren lærer sin hund grundigt at kende, og at der opbygges en gensidig kontakt og forståelse for samarbejde. Arbejdet og dermed træningsmomenterne skal være sjove og inspirerende. Du vil få kendskab til de grundlæggende indlæringsprincipper, hvilket vil give dig et andet syn på hundetræning gennem. Vi arbejder med trinvis indlæring, hvor hunden belønnes for initiativ - dette fundament er vejen til succes med din træning..


Der tages hensyn til den enkelte hund og ejer. Vi træner på kontakten til hunden, da dette er fundamentet for samarbejdet mellem hund og ejer. Udover almindelige lydighedsøvelser som gå pænt uden at trække, indkald, plads og sit/dæk, vil vi også arbejde en del med selvkontrol. Vi giver gode råd, tips og tricks, som fremmer et nært forhold mellem hund og ejer
 
Husk: Det skal være sjovt og hyggeligt at træne hund!

Tilmelding: Tryk her (link til tilmeldingssiden)
Tilmelding efter først-til-mølle princippet

Der vil ikke blive brugt klikker på dette hold, medmindre ejeren har været på en eller form for introduktion til klikkeren. Hvis der er stemning for dette, vil det selvfølgelig være en mulighed, at det bliver en del af programmet.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite