Leg & Lær med klikkeren
​Lørdag
 kl. 09.00 - 09.45

Forudsætningen for at træne på dette hold, er du har kendskab til klikkeren.
Hvis du ikke har nogen erfaring i klikkeren, men gerne vil deltage på holdet, afholdes intro kursus i klikkertræning lørdag d. 9. marts

Teori lørdag d. 23. februar 2019 kl. 10.00 – 12.00
Træningsopstart lørdag d. 2. marts 2019 kl. 9.00 – 9.45

Varighed:
1 x 2 timers teori
7 x 45 min træning

Dato'er:
​Den 23/2 (teori), 2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3, 6/4, 13/4

Tidspunkt: Lørdag kl. 9.00 – 9.45

Sted: Gribskov Rottweilerklub
Ny Mårumvej 214
3230 Græsted

Instruktør: Rikke

Pris:
Medlemmer af Rottweilerklubben Danmark kr. 400,-
Ikke medlemmer kr. 550,-

Leg og lær med klikkeren - Vejen til succes!

Har du lyst til at lære, hvordan du kan bruge en klikker i din træning?

 

Klikkertræning må efterhånden betragtes som en af de mest populære måder at træne hund på, og heldigvis for det!
Klikkertræning er effektiv positiv træning, og i opnår hurtigt resultater, fordi hunden selv er en aktiv medspiller i træningsprocessen. Det er en træningsmetode, som udelukkende benytter sig af belønning af den ønskede adfærd, hvilket resulterer i glade og arbejdsvillige hunde.

Du vil få kendskab til de grundlæggende indlæringsprincipper, det vil give dig et andet syn på hundetræning. Du vil se hurtige resultater gennem glæde og leg, og du vil få et større kendskab til din hund. Når vi klikkertræner anvender vi ikke vold, fysisk afstraffelse og andre hårdhændede metoder, vi tager derimod udgangspunkt i hundens egne initiativer og former det ønskede slut resultat frem, ved at bygge træningen op i små momenter og belønne for hvert lille fremskridt.

 

I klikkertræning lærer hunden at bruge hjernen, hvilket medvirkende til, at man får en mental træt hund, og derved mindsker de evt. problemer, som kan opstå i hjemmet. Og man får en hund, som ikke er stresset og forvirret. Vi opnår et forhold til hunden, hvor den nyder vores selskab, og vi bliver interessante at være sammen med. Vi træner på kontakten til hunden, da dette er fundamentet for samarbejdet mellem hund og ejer. Vi giver gode råd, tips og tricks, som fremmer et nært forhold mellem hund og ejer.

 
Alle hunde kan deltage på dette hold, hvad enten du vil have en sød og rar familiehund, eller en hund som klarer sig godt til prøve, selv en gammel hund kan lære nye tricks. Der tages udgangspunkt i den enkelte hund og ejer på holdet.
Kurset henvender sig også til hunde, som har svært ved at koncentrere sig på træningspladsen og andre steder, hvor der er mange forstyrrelser. Eller til dig som har brug for tips og nye idéer.


Forudsætningen for at træne på dette hold, er du træner flittigt på dine lektier!

 

Pris:
Medlemmer af Rottweilerklubben Danmark kr. 400,-
Ikke medlemmer kr. 550,-

Tilmelding: Tryk her
Tilmelding efter først-til-mølle princippet

Klik her for at få dit eget GoMINIsite