​Opstart onsdag d. 2. maj kl. 16.45


 
Rally lydighed & kropskontrol

Onsdag
kl. 16.45 - 18.00


 
Rally-Lydighed
​Holdet giver en introduktion til rally lydighed og har fokus på øvelser i begynderklassen. For alle der skal til at tage fat på rallyøvelser - og som endnu ikke er helt klar til begynderprøven.

Rally er en super sjov måde at samarbejde med sin hund på. Forstil dig en bane fyldt med skilte som har forskellige lydighedsmomenter, du og din hund skal nu, ved hjælp af godt samarbejde, fremvise øvelserne der er vist samt komme igennem banen på hurtigst tid. Rally handler kort om glæde og leg. Rally henvender til hundeførere, som enten har brug for noget afveksling til IPO træningen og som har lyst til at prøve kræfter med en anden træningsform eller til hunde som er svære at få op i gear.

På dette hold vil alle skiltene fra Rally Begynder blive gennemgået. Derudover vil der blive gået en ny bane hver gang, så du som fører ved hvordan det foregår og du vil dermed blive rustet til en prøve.

Det vil være en klar fordel, hvis din hund kan plads, sit, dæk og give kontakt, da vi så kan bruge undervisningen på rallyskiltene og baneflow i stedet for basis indlæring.

 
Kropskontrol
Kropskontrol er en anderledes form for træning for dig og din hund. På dette hold har vi fokus på at opbygge og styrker din hunds muskler via forskellige balance øvelser.

Den skal lære koordinering af alle fire poter, i et stille og roligt tempo, For at hunden ikke lider nogen fysisk overlast, kræver det, at hunden kan holde fokus og koncentrere sig i øvelserne. ​


Så udover at styrke din hunds stabilitet, balance, smidighed, selvbevidsthed og jeres samarbejde, vil koncentrationsevnen hos din hund også blive betydelig bedre. Hvilket du vil have stor gavn af i mange andre sammenhæng.

 

Du vil få inspiration med hjem som du kan bruge i hverdagen - både indenfor og på din gåtur

 

Varighed: 8 x 1 time + 15 min til bane opbygning

Dato'er: 2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 30/5, 6/6, 13/6, 20,6 + afslutning d. 23/6
 
Tidspunkt: Onsdag kl. 16.45 - 18.00 

Instruktører: Jeanette Bhønix

Pris: Medlemmer af Rottweilerklubben Danmark kr. 400,-
Ikke medlemmer kr. 550,-

Tilmelding: Tryk her

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite