Aktuel holdoversigt - efterår 2020
 

 Mandag:

Nosework begynder kl. 17.00 - 18.30 (lige uger) v/ Tina

Onsdag:

Kropskontrol begynder/let øvet kl. 17.00 - 17.45 v/Jeanette
Kropskontrol øvet kl. 18.00 - 18.45 v/Jeanette


Lørdag:
Basis unghunde holdet kl. 10.15 - 11.00 v/Lisette
Hvalpe kl. 10.00 - 10.45 v/ Bibi

Rally Lydighed kl. 9.00 - 10.00 v/ Lisette
Færdselshold kl. 11.15-12.00 v/ Jesper


Søndag:
Spor: tid variere efter årstid v/ Annette
Nosework øvet kl. 11.00 - 12.30 (ulige uger) v/ Tina


 

​Holdbeskrivelser og tilmelings ses i menuen til venstre.

Medlemsskab i Rottweilerklubben Danmark

Alle kan melde sig ind i foreningen - uanset race!
Gribskov Rottweilerklub er en lokal forening under Rottweilerklubben Danmark (RKD), som er en specialklub i Dansk Kennel Klub.
Et medlemskab i foreningen RKD koster 600,- kr. (inkl. tilknytning til Gribskov Rottweilerklub). Vi opfordrer alle til at blive medlem af RKD, også selvom man ikke har en rottweiler.
Når man betaler kontingent til RKD, er der mange fordele ved at træne i vores forening bl.a. er man stemmeberettiget til generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark og i Gribskov Rottweilerklub, og en stor fordel, er det billige træningsgebyr i Gribskov Rottweilerklub. 

Træning

Forudsætningen for al træning er, at der er god kontakt mellem hund og fører. Hvis føreren ikke har kontakt med sin hund, vil det være umuligt, at lære hunden noget.
Uanset om du vil have en god familiehund eller ønsker, at aflægge brugsprøver, er forudsætningen, at der er kontakt mellem dig og din hund. Derfor vil vores trænings opstart primært gå på, at skabe en god kontakt mellem hund og fører. Det skal være en fornøjelse for både din hund og dig at træne hos os, derfor vil vores træning være baseret på positiv indlæring og leg. Vi vil på ingen måde acceptere træning, der er unfair eller måske ligefrem skadelig for hunden.
 
Lydighedstræningen starter normalt på et hvalpe- /begynder hold, hvor der vil blive arbejdet meget med kontakten mellem dig og din hund. Hunden skal være i stand til at fastlåse sit blik på hundeføreren uden at lade sig forstyrre af lyde eller andre ting, der sker omkring den. Så er der hermed et godt grundlag for opstart på de næste momenter i almen hundeopdragelse. Træningen er baseret på positiv indlæring og leg. Man kan lære en hvalp rigtig meget via leg og gennem legen opbygges der også en god og positiv kontakt mellem hund og fører. Denne positive kontakt er fundamentet for hundens og din uddannelse. Du vil hurtigt opleve, at din hund vil elske, at komme til træningen.


Her er nogle gode huskeregler til din træning:

- Det er vigtigt at din hund er luftet, før træningen starter.
- De fleste hunde arbejder bedst når de er lidt sulten, så det er en god idé ikke at fodre hunden for meget, før den skal træne.
- Medbring altid gode guffer, dvs. pølser, kød eller lign. I små stykker. Tørkost er ikke det samme som en god fiskefrikadelle. Hunden spiser gerne en Frolic, men den yder ekstra mere på et godt stykke kød, og det er det, vi ønsker ved indlæring og vedligeholdelse af træning.
- Husk altid det gode humør – det er ikke hundens skyld, hvis du har fået det forkerte ben ud af sengen.
- Hold gerne pauser undervejs i din træningstime, hvis du føler din hund bliver træt og ukoncentreret.
- Husk vand til din hund evt. undervejs og efter træning.
- Ingen løse hunde på pladsen, med mindre andet er aftalt med din instruktør.
- Husk at samle op efter dig selv og din hund!
Klik her for at få dit eget GoMINIsite