Træningsgebyr i Gribskov Rottweilerklub
 

Gribskov Rottweilerklub er en lokal forening under Rottweilerklubben Danmark (RKD), som er en specialklub i Dansk Kennel Klub.

Alle kan melde sig ind - uanset race!

Et medlemskab i foreningen RKD koster 600,- kr. (inkl. tilknytning til Gribskov Rottweilerklub). Vi opfordrer alle til at blive medlem af RKD, også selvom man ikke har en rottweiler.

Når man betaler kontingent til RKD, er der mange fordele ved at træne i vores forening bl.a. er man stemmeberettiget til generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark og i Gribskov Rottweilerklub, og en stor fordel, er det billige træningsgebyr i Gribskov Rottweilerklub.
 

Holdtræning:

For medlemmer af Rottweilerklubben Danmark er prisen kr. 675,-
For ikke RKD medlemmer er prisen kr. 975,-

Alle der går på hold og som har betalt for holdtræning, kan i den afregnede periode benytte banen uden yderligere gebyr. Dog kun i de aktuelle træningstidspunkter Rottweilerklubben Gribskov har til rådighed. De kan ses på hjemmesiden og i klubhuset.

Nummer 2:

Prisen for at deltage på efterfølgende hold/ efterfølgende hund/ efterfølgende husstand er:

kr. 200,- for medlemmer af Rottweilerklubben Danmark.
kr. 300,- for ikke medlemmer.

Selvtræning:

Man kan selvfølgelig også være medlem af Gribskov Rottweilerklub uden at tilmelde sig holdtræningen. Så er man "selvtræner" og kan efter registrering og betaling hos kassereren, benytte pladsen. Dog må selvtræning ikke finde sted på banen, når kredsen benytter den til træningshold, uden forudgående tilladelse fra den fungerende træner.

Aktuelle træningstidspunkter kan ses på hjemmesiden og i klubhuset.

Selvtrænere som ikke går på hold, og som er medlem af Rottweilerklubben Danmark, skal betale et årligt beløb på kr. 550,- eller halvårlig kr. 350,- Afregningsdatoen følger kalenderåret.

Selvtrænere som ikke går på hold og som IKKE er medlem af RKD, skal betale et årligt beløb på kr. 750.- eller halvårligt kr. 450,- afregning følger kalenderåret.

Gæstetræning:
Træningsgebyr på 50,- kr. pr. gang.
Dog gratis for de rottweilerklubber, som har indgået et samarbejde.


Ved indskrivning skal medbringes:

Vaccinations papir 
Kvittering for betalt udvidet forsikringspapir 
Medlemsnr. til Rottweilerklubben Danmark
Stamtavle (hvis sådan en ejes)
Træningssgebyr


 
Vi vil fra bestyrelsen opfordre de medlemmer af klubben, der ikke allerede er medlemmer af Rottweilerklubben Danmark, til at melde sig under fanerne. Link
Klik her for at få dit eget GoMINIsite